Karteller, Simsarlar ve Gıda Güvenliği

 

      Mustafa AYCIN                            Mayıs 2022, Sayı: 333, Sayfa: 52

Sektörün yeni aktörleri simsarlardı. Hemen organize olup, kurumsallaştılar. Et ve süt borsası oluşturdular âdeta, gelin görün ki bu borsanın ne kanunu ne de nizamı vardı. Kanun da nizam da onlardı. Bu izanı olmayan birkaç kapitalist, yerli üreticinin sattığı etin, sütün fiyatını düşürürken, tüketici fiyatlarını durmadan yükselttiler.

Yazının Devamı İçin Tıklayınız.


  • Sayı: 364
  • Sayı: 363
  • Sayı: 362
  • Sayı: 361
  • Sayı: 360
  • Sayı: 359
  • Sayı: 358
  • Sayı: 357
  • Sayı: 356
  • Sayı: 355
  • Sayı: 354
  • Sayı: 353